Turul României pe bicicletă pentru un caz umanitar

  • Social
  • 7 August 2016
  • Nici un comentariu
  • 169
  • 3 minute de citit

  turul romaniei 1Neacșu Andreea Cristiana, din Năvodari, la o vârstă extrem de fragedă de numai 16 ani a fost diagnosticată cu formațiune tumorală ovar drept (cancer ovarian). Pentru a-și putea continua tratamentul care este destul de costisitor pentru familia sa, un tânăr din Constanța, Dumitru Marius Claudiu, face turul României pentru această cauză nobilă în speranța că va strânge banii necesari.

Miercuri, 3 august, Marius a ajuns și la Primăria Giurgiu cerând un minim ajutor financiar care să o ajute pe Andreea să-și acopere cheltuielile necesare tratamentului cu citostatice.

„Vin pe bicicletă de la Constanța și voi face turul României pe bicicletă pentru o cauză nobilă, mai exact pentru o fetiță de 16 ani din Năvodari pe nume Cristiana Andreea Neacșu, bolnavă de cancer. Rog din suflet pe domnul primar al municipiului Giurgiu, ca  persoană fizică îmreună cu angajații dacă aveți posibilitate să ajutați cu orice donație în contul bancar al părinților pentru ca fetița să își poată continua tratamentul„, a specificat tânărul Dumitru Marius în cererea transmisă către primarul municipiului Giurgiu.

Cine dorește să ajute această tânără care a primit un diagnostic atât de crunt poate face o donație în contul RO59RZBR0000060003797366 deschis la banca Reifeisen pe numele tatălui Neacșu Ion Cătălin. Pentru detalii suplimentare părinții fetiței au pus la dispoziție și următorul număr de telefon: 0726 402 870.

Orice sumă, indiferent de valoarea acesteia, o poate ajuta pe Andreea să își urmeze tratamentul de care are nevoie să supraviețuiască.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .