Noruţ Stănişteanu crede în şansa Mişcării Liberale

  • Politic
  • 6 Mai 2016
  • Nici un comentariu
  • 346
  • 3 minute de citit

noruţNoruţ Stănişteanu, candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru Primăria Giurgiu, a declarat, în ultima conferinţă de presă a partidului, că-şi va juca şansa corect în alegerile locale, ţinând astfel să dezmintă un zvon care circulă în lumea politică locală conform căruia candidatul celui mai tânăr partid politic giurgiuvean ar juca rolul de „iepuraş” pentru unul dintre favoriţii la fotoliul de primar.

Mai mult, Noruţ Stănişteanu susţine că o mare parte dintre membri echipei pe care o propune giurgiuvenilor se va regăsi în viitorul consiliu local municipal.

„Mişcarea Liberală are o listă destul de echilibrată pentru Consiliul Local, cu oameni care au notorietate, din diferite domenii de activitate. Echipa cu care vin în faţa alegătorilor este formată din profesionişti, oameni cunoscuţi care au lucrat şi lucrează pentru giurgiuveni: Constantin Preda, Marius Ghinea, Mariana Mitroi – medic, Florentina Simion –  profesor doctor, Ciprian Ioaniţescu, antreprenorul Gheorghe Uţică, Corneliu Mincă etc. Vrem să luăm zece mandate în Consiliul Local”, a mai spus Stănişteanu.

La rândul său, vicepreşedintele partidului, Constantin Preda, a declarat că, în general, filiala judeţeană a partidului este mulţumită cu ceea ce a reuşit să construiască în doar două luni de la înfiinţare. „Într-un timp foarte scurt, aproximativ două luni, am reuşit să organizăm filiale în cinci localităţi. Astfel, avem candidaţi pentru funcţia de primar în comunele: Ghimpaţi, Găujani, Vedea, Daia şi Frăteşti. Candidaţii noştri sunt oameni serioşi care au mai făcut politică.  Avem solicitări de înfiinţări de filiale, însă timpul ne-a presat şi nu ne-am putut ocup, pentru că noi mai şi muncima. Cu siguranţă, pentru alegerile parlamentare din toamnă vom fi mai organizaţi şi cu mai mulţi membri”, a mai adăugat Preda.

Cât priveşte campania electorală, reprezentanţii PML susţin că-şi doresc ca aceasta să se desfăşoare în sfera confruntărilor de proiecte şi programe, Noruţ Stănişteanu declasrând chiar că-şi doreşte dezbateri publice pe seama acestora şi-şi aşteaptă contracandidaţii pentru a sta faţă în faţă. Cu toate acestea, partidul nu va ezita să adopte şi o atitudine mai incisivă, susţine Constantin Preda, care a declarat că „Păstrăm libertatea de a arăta cu degetul către cei sau cele care nu sun, în accepţoinea noastră, de trecut cu vederea sau de neluat în seamă.”

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .