PNL: Programe comune şi complementare la Primărie şi CJ

  • Politic
  • 23 Mai 2016
  • Nici un comentariu
  • 93
  • 3 minute de citit

beianuCopreşedintele PNL, Dumitru Beianu, susţine că desfăşurarea campanie electorale a PNL Giurgiu se desfăşoară după cum a fost gândită, surpriza plăcută venind din partea cetăţenilor, atunci efectuează deplasări în teren alături de Florian Nicolae, candidatul partidului la Primăria Giurgiu. Beianu a declarat la sfârşitul săptămânii că este încrezător în succesul PNL, mai ales după cea constatat că alegătorii din Giurgiu au înţeles că succesul viitoarei guvernări locale ţine de cooperarea foarte bună dintre Primăria Giurgiu şi Consiliul Judeţean.

Copreşedintele PNL susţine că, aşa cum a anticipat, această campanie electorală, atipică şi cu multe notăţi, poate fi câştigată cu programe concrete, care să genereze speranţe şi nu cu mesaje negative la adresa celorlalţi competitori. Tocmai de aceea, Beianu spune că programele candidatului Florian Nicolae, la Primăria Giurgiu şi al său, la Consiliul Judeţean, au fost corelate pe domenii comune concrete, dar şi pe aspecte complementare, în funcţie de atribuţiile specifice celor două instituţii. În acest sens, copreşedintele PNL a amintit trei domenii în care cele două instituţii vor putea colabora foarte bine în viitor: un program de construcţii de locuinţe, în special pentru tineri, condiţii mai bune în învăţământ, atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi şi investiţii comune în asigurarea bazei materiale şi resurselor umane pentru sănătatea giurgiuveană. „Împreună putem gândi programe de dezvoltare cărora să le subordonăm bugetele reunite ale celor două instituţii, iar credibilitatea celor două instituţii este dată de faptul că în această echipă vom putea discuta, cumva în acelaşi limbaj, cu investitori străini, cu instituţii din ţară şi din afară”, a mai declarat Beianu.

Cât priveşte campania negativă la dresa sa, copreşedintele PNL a ţinut să sublineze că „Nu am niciun dosar penal, nu mi-a imputat Curtea de Conturi niciun leu, niciun euro, am avut grijă atunci când am fost preşedinte al CJ Giurgiu să consum fondurile publice avute la dispoziţie cu respectarea legii. Am terminat mandatul cu aceeaşi declaraţie de avere, nu am pe numele meu şi nici pe numele altor cunoştinţe, rude, sume de bani sau proprietăţi, nedeclarate.”

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .