Alexandru Vladu acuză PSD de practici murdare în campania electorală

  • Politic
  • 21 Mai 2016
  • Nici un comentariu
  • 100
  • 2 minute de citit

vladu aldeAlexandru Vladu, candidatul ALDE Giurgiu pentru funcţia de primar al municipiului s-a arătat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, foarte mulţumit de relaţia pe care a avut-o cu cetăţenii municipiului în această campanie electorală. El a declarat că partidul are o cotă de încredere în creştere în rândul electoratului şi că zilnic în organizaţia municipală a ALDE vin noi membri sau susţinători. Mai mult, Vladu a declarat că în prima jumătate a campaniei nu a avut nici un incident şi că peste tot unde s-a deplasat a avut numai încurajări din partea oamenilor, fie că aceştia îl cunoşteau personal sau nu.

În altă ordine de idei, Alexandru Vladu a făcut un apel către alegători să nu ia în seamă dezinformările aruncate pe piaţă de PSD şi de primarul în funcţie, Nicolae Barbu.

,,PSD-ul  în loc să-şi facă o campanie electorală decentă, nu face altceva decât să mă atace, aruncând pe piaţă o serie de neadevăruri. Unul dintre acestea ar fi aceea că eu îl susţin pe Nicolae Barbu în campanie, alta este legată de tichetele de transport, actualul edil spunându-le oamenilor că, după ce voi fi primar, voi anula tichetele si voi majora preţul biletului de transport, iar cea de-a treia minciună se referă la faptul că eu nu voi mai continua proiectul de anvelopare ale bloculurilor”, a declarat acesta, precizând că toate acestea sunt doar practici murdare menite să-i descurajeze pe alegătorii săi şi ai ALDE.

,,Trebuie ştiut faptul că echipa Giurgiu ALDE este alcătuită din oameni valoroşi şi nimeni şi nimic nu poate distruge ceea ce noi am clădit”, a mai adăugat, Alexandru Vladu.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .