Liliana Ciobanu: Mă voi bate până la capăt pentru a câștiga Primăria Giurgiu

  • Politic
  • 23 Mai 2016
  • Nici un comentariu
  • 166
  • 3 minute de citit

ciobanu

Comunicat de presă

Dragi giurgiuveni,

Constat cu satisfacție, la jumătatea campaniei electorale pentru alegerile locale, că principalii mei contracandidați la funcția de primar al municipiului Giurgiu au obosit! Cel puțin așa se înțelege din anumite manifestări și reacții lansate în spațiul public cu intenția clară de a mă denigra! Este vorba despre zvonuri și scenarii menite să abată atenția giurgiuvenilor de la campania pozitivă, corectă și civilizată făcută de mine împreună cu echipa candidaților PSRO.

În anunț pe giurgiuvenii mei că nici nu voi abandona candidatura, nici nu voi da voturile altcuiva, nici nu voi face nicio înțelegere cu nimeni, nici cu persoane, nici cu partide! Orchestrarea acestui tip de „regii” neadevărate, de tip râsu-plânsu, împotriva mea, sunt nu numai comice, dar și tragice, în același timp! De fapt, contracandidații mei au recurs la declanșarea atacurilor mincinoase la adresa mea în urma rezultatelor primite la sondajele de opinie comandate, care mă plasează cu șanse foarte bune de a deveni noul primar al Giurgiului!

În consecință, le reamintesc giurgiuvenilor că voi fi alăuri de ei până la finalul acestei campanii electorale, așa cum am fost lângă ei în cei trei ani și jumătate de mandat în Parlament! Nu știu câți dintre parlamentarii de Giurgiu s-au zbătut atât de mult pentru oameni, dar este cert că locuitorii din municipiu și județ știu ceea ce am făcut pentru ei!

Le spun giurgiuvenilor să mă urmeze în demersul meu de a instaura în Primărie ordinea, consensul, bunul simț și colaborarea cu cetățenii! Panica celorlalți candidați a ajuns la cote înalte, ceea ce demonstrează că îmi fac bine treaba, iar candidatura mea provoacă fiori!

În consecință, oameni buni, nu aplecați urechea la zvonurile ilare și jenante ale celor care spun vrute și nevrute despre mine și candidatura mea la Primărie! Am intrat în această finală cu gândul la voi și la problemele voastre, și mă voi bate până la capăt pentru a câștiga!

Sunt și voi rămâne un om puternic! Nu voi abdica de la crezul meu de a face lucruri bune pentru Giurgiu și pentru giurgiuveni, pentru că oamenii merită o viață mai bună și respect din partea administrației locale.

Vă invit să îmi fiți alături și să credeți că împreună putem învinge!

Dumnezeu să ne ajute!

Deputat Liliana Ciobanu,

Candidat PSRO la Primăria Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .