Măsuri de ordine publică A.F.C ASTRA GIURGIU – F.C. BOTOȘANI

  • Sport
  • 15 Decembrie 2017
  • Nici un comentariu
  • 86
  • 3 minute de citit

Gruparea Mobilă “Matei Basarab” Ploiești prin aproximativ 40 de jandarmi, alături de Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu vor asigura astăzi,  15 decembrie, măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării partidei de fotbal dintre echipele A.F.C ASTRA GIURGIU – F.C. BOTOȘANI

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și aporpiata locului de desfășurare a partidei pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte ,pe timpul șu după terminarea meciului. Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului A.F.C Astra, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

Din punct de vedere al desfăşurării competiţiei sportive, precizăm următoarele:

-accesul în incinta arenei sportive se va face începând cu ora 18:00.

-organizatorul a pus în vânzare cca. 3000 de bilete

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porților.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Totodată, suporterii sunt sfătuiți să dovedească permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, în acest fel dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator,jucatori și celelalte instituții implicate în desfășurarea acestui “spectacol sportiv” în condiții de siguranță și fair-play.

Intrarea în stadion,accesul publicului prin turnichete,paza vestiarelor și protecția arbitrilor , îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Pe această cale forțele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .