ÎMPODOBIREA BRADULUI LA CĂMINUL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE ONCEŞTI

  • Social
  • 15 Decembrie 2017
  • Nici un comentariu
  • 179
  • 2 minute de citit

Persoanele vârstnice găzduite în căminul din localitatea Onceşti au primit oaspeți în data de 14 decembrie 2017: membrii Organizației PES Activists Giurgiu i-au vizitat și le-au adus daruri, cu toții petrecând o seară plăcută împreună.

“Este o tradiție a Organizației PES Activists România ca în toate județele din țară, în perioada sărbătorilor de iarnă, să fie  organizate acțiuni sub egida  Zâmbetul de sărbători, acțiuni menite să aducă bucurie oamenilor aflați în situații dificile. Astăzi, membrii Organizației  PES Activists Giurgiu au împodobit bradul alături de seniorii găzduiți în acest cămin. Ne-a impresionat bucuria cu care am fost primiți, ne face plăcere să  petrecem timp alături de bătrânii din acest cămin”, a declarat George Pălălău, președintele Organizației PES Activists Giurgiu.

Vizita i-a încântat pe cei 32 de beneficiari de servicii sociale din Căminul din localitatea  Oncești, care au avut astfel  ocazia să socializeze  şi să petreacă clipe minunate în compania oaspeților.

“Am fost impresionați de condițiile foarte bune din acest centru și apreciem atitudinea pozitivă  a personalului. Cu siguranță, vom reveni aici, pentru a  putea fi astfel aproape de bătrânii din cămin”,   a declarat Mirona Grigore, membră a PES Activists Giurgiu.

Denisa Cristescu,

Consilier Compartimentul  Relaţii  cu Mass-Media DGASPC Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .