Români cu suflet, din nou la Giurgiu

  • Social
  • 5 Septembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 149
  • 4 minute de citit

donatie 2După ce în luna aprilie a acestui an călcau pentru prima dată pragul unor case de tip familial din Giurgiu, reprezentanții Grupului Români cu suflet în UK au revenit în orașul Giurgiu pentru a le aduce din nou bucurii copiilor aflați în plasament în aceste case.

Sâmbătă, 3 septembrie 2016, copiii aflaţi în plasament la patru case de tip familial – Soarele, Daniela, Casa Mea și Casa Verde, structuri rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au fost bucuroși de oaspeți. Darurile venite din partea Grupului care acum poartă denumirea  Români cu suflet în UK  și Europa  au constat în jucării, dulciuri, fructe și băuturi răcoritoare,  obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte. Ceea ce i-a bucurat cel mai mult pe copii au fost cele două televizoare pe care le-a primit fiecare casă, perdelele cu personaje îndrăgite dar și paturile speciale pentru copii, pe care  le-au primit  copiii de la Casa Soarele, precum și copiii de la Casa Daniela. Stelian Daniel Iordache, reprezentant al  grupului Români cu suflet în UK și Europa , împreună cu câțiva membri ai grupului și familiile lor, au fost prezenți în mijlocul copiilor pentru a le împărtăși bucuria.

donatie 3„Grupul nostru, inițiat de mine și Adrian Cristian Coman, se numește acum Români cu suflet în UK și Europa. Deși trăim departe de țară, dorim să ne implicăm în sprijinirea acestor copii; ne bucurăm că  grupului nostru de români care muncesc în UK  i s-au alăturat și alți români din Grecia, Spania, Italia și România; în total, grupul nostru are acum  aproximativ 2300 de persoane. La sfârșitul lunii aprilie, atunci când i-am cunoscut pe copii, le-am promis că îi vom vizita din nou, iar astăzi am revenit pentru a le aduce daruri care să le facă viața mai frumoasă. Am fost încântați cu toții de bucuria lor și abia aștept să le transmit  impresiile noastre, a celor care am fost prezenți astăzi în mijlocul copiilor din aceste case,  tuturor celor care au contribuit la aceste donații, a declarat  Stelian Daniel Iordache, reprezentant al  grupului Români cu suflet în UK și Europa.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu  adresează mulțumiri tuturor românilor care au făcut posibilă organizarea acestei acțiuni în sprijinul copiilor beneficiari de măsură de protecție specială.

Denisa Cristescu

Consilier Relaţii cu mass-media

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .