Consiliul Judeţean urmăreşte cu atenţie investiţiile în infrastructură

În urmă cu patru ani, la vremea când prelua conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, preşedintele Marian Mina, declara că principalele direcţii de acţiune în madatul său vor fi infrastructura rutieră de drumuri judeţene, sănătatea şi educaţia.

Ţi lucrurile s-au mişcat exect în această direcţie, cu un plus la infrastructură şi sănătate, în pofida procedurilor administratv-birocratice extrem de cronofage şi adesea excesiv supusă modificărilor legislative.

În toţi aceşti ani în care s-au făcut lucrări într-un ritm bun conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu a fost prezentă aproape în permanenţă pe şantiere pentru a verifica stadiu şi calitatea lucrărilor. O confirmă şi ultima declaraţie a preşedintelui CJ, Marian Mina: „Am verificat, astăzi, stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Drumului Judeţean 412 A Ogrezeni-Malu Spart.

Investiţia este realizată cu fonduri obţinute prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, alocate Consiliului Judeţean Giurgiu, în timpul guvernării PSD.

Lucrările sunt în grafic şi le mulţumesc locuitorilor celor două comune pentru înţelegere şi răbdare! Orice astfel de investiţie presupune disconfort în trafic, însă, la sfârşit, vom avea încă un drum judeţean modern!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .