Deputatul Elena Dinu şi colegele de partid au împărţit daruri în prag de sărbători

  • Diverse
  • 16 Decembrie 2017
  • Nici un comentariu
  • 175
  • 3 minute de citit

Deputatul Cristina Elena Dinu, împreună cu mai multe colege din Organizația Femeilor Social-Democrate Giurgiu, dar și cu vicepreședintele OFSD central, Aurelia Dobre, au dus vineri, 15 decembrie, daruri pentru copiii și adulții din Așezământul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Slobozia. Așezământul adăpostește 25 de persoane, mame și copiii lor, victime ale violenței domestice.

Doamnele social-democrate au fost însoțite și de președintele Consiliului Județean și al PSD Giurgiu, Marian Mina, dar și de primarul din Slobozia, Florin Gheonu. (darurile au constat în haine și jucării, produse de igienă personală și de curățenie, alimente, dulciuri, fructe).

„Ce zi frumoasă a fost astăzi! Câte emoții pentru noi toți și câtă bucurie am găsit pe chipurile unor copii minunați! Împreună cu mai multe doamne din OFSD, cărora le mulțumesc din suflet pentru implicare și dăruire, dar și alături de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, și de primarul din Slobozia, Florin Gheonu, am fost, mai întâi, la Aşezământul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”.  A doua oprire a mesagerilor lui Moș Crăciun a fost la o familie din Radu Vodă, comuna Izvoarele. Acolo, o mămică își crește singură cele două fiice. Cea mică, Teo, în vârstă de 7 ani, o scumpete de copil, suferă de mai multe afecțiuni medicale. Totuși, nimic nu o împiedică să fie mereu zâmbitoare și să răspândească doar optimism și bucurie în jurul ei. Celor două fete și mamei lor le-am dus, alături de colegele mele, haine, jucării, alimente pe care le-au primit cu mare bucurie. Marea noastră mulțumire a fost zâmbetul de pe chipurile lor și lecția de viață oferită nouă, tuturor. Am rămas în gând cu zâmbetul Teodorei și îmi doresc să le ajutăm în continuare cu tot ce au nevoie pentru a crește frumos!”, scrie pe pagina sa de comunicare, deputatul Elena Dinu.

Dincolo de partea emoţională a evenimentului, cel mai important lucru rămâne promisiunea OFSD Giurgiu că îi vor ajuta cu tot ce mai au nevoie, și de acum înainte, pe cei vizitaţi.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .