Fotbal, Liga a IV-a. Alb-albaştrii încep sezonul acasă

  • Sport
  • 22 August 2019
  • Nici un comentariu
  • 112
  • 3 minute de citit

La finele acestei săptămâni, echipa de fotbal SCM Dunărea 2020 Giurgiu  va debuta în noul sezon competiţional 2019-2020. Formaţia alb-albastră, avându-l antrenor principal pe prof. Dorian Gîrlea, va evolua în Liga a IV-a, Seria Sud, competiţie organizată sub auspiciile Asociaţiei Județene de Fotbal Giurgiu.

Primul meci al noii provocări va avea loc la Giurgiu, pe 24 august, de la ora 18.00, în compania celor de la Real Colibasi.

Fără doar și poate acest meci este privit cu mare interes de  cele doua echipe ce se vor duela pe stadionul din Port. Municipalii sunt constienți că orice pas greșit  poate î poatei îndepărta din lupta pentru titlu de campioana. De aceea giurgiuvenii nu au alta varianta decăt victoria.

Adonis Puiu ( Foto) se pare că “s-a săturat” de Liga a IV-a.

Giurgiuvenii doresc să înceapă “cu dreptul” sezonul competițional ce urmează, fapt pentru care, s-a anunțat deja obiectivul. Se pregătește probabil de o nouă încercare de accedere în Liga a III-a. Giurgiuvenii au încercat promovarea în urmă cu doi ani. Urmează probabil o nouă încercare în sezonul acesta, care poate fi cu noroc.

Despre meciul de sâmbătă președintele  Dunării , prof. Adonis Puiu spune „Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă   dificilă. O partidă importantă pentru noi, dar mai ales pentru suporterii noștri. Fiind primul joc pe teren propriu, îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, să ne susțină. Sperăm să facem un joc bun, să obținem un rezultat pe măsură, adică cele 3 puncte, în partida de sâmbătă.”, a precizat „Profesorul”

Până atunci, să amintim că, în ultimul test, fotbaliştii giurgiuveni au câştigat categoric, cu 6-2 ,partida contra celor de la Victoria Adunaţii Copăceni.

Regulamentul competiţiei Liga a IV-a prevede ca la finele sezonului regulat primele două echipe din cele două serii să acceadă în faza play-off de desemnarea campioanei județului. Câştigătoarea va participa apoi la un barajul de promovare  în Liga a III-a.

Programul etapei a I-a, sâmbătă, 24 august,ora 18,00

Seria Sud

Dunarea Oinacu – Energia  Remus

M V Calugareni – Spicul Izvoru

SCM Dunarea 2020 Giurgiu – Real Varesti

Progresul Valea Dragului- Viitorul Vedea

Gloria Comana – Vointa Daia

Real Varesti – Victoria Adunatii Copacen

AS Prundu – Argesul Hotarele

Unirea Izvoarele – Vointa Slobozia

Seria Nord

Petrolul Roata – AFC Singureni

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .