Deputatul Elena Dinu s-a întâlnit cu liderii de sindicat din sistemul de sănătate giurgiuvean

  • Social
  • 21 August 2019
  • Nici un comentariu
  • 117
  • 2 minute de citit

Deşi se află în vacanţă parlamentară, deputatul giurgiuvean a rămas deosebit de activă. Aproape natural, Elena Dinu şi dedicat o parte din ativitatea extraparlamentară problemelor din sănătatea giurgiuveană, deputatul giurgiuvean fiind medic de profesie, fost manager al Spitalului Judeţean Giurgiu. De altfel şi în politică face parte din Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor. În acest context, Elena Dinu i-a ivitat pe liderii de sindicat din sănătatea giurgiuveană la o întâlnire în care să afle propunerile acestora pe probleme de legislaţie specifică.

După aceasă întâlnire care a avut loc în cursul săptămânii trecute, deputatul giurgiuvean a făcut pe pagina sa de socializare un rezumat al celor discutate.

„Am participat astazi,la sediul Cabinetului Parlamentar din Giurgiu, la o întâlnire cu liderii filialelor județene ale Sindicatelor din sănatate: Aurelia Grosu – liderul Sindicatului Sanitas, Bogdan Vasilescu – presedintele Sindicatului Solidaritatea Sanitară si Costel Lauda-liderul Sindicatului Ambulanța. La intalnirea având ca temă ,,Propuneri de modificare si îmbunătăţire a legislației în domeniul sanitar ,măsuri care pot duce la creşterea calităţii actului medical în instituţiile sanitare publice din Romania”, am încercat să identificăm împreună soluții la principalele probleme pe care pacienții le sesizează în chestionarele de satisfacţie pe care le completează.

Problemele de comunicare pacient-personal medical ca şi atitudinea nu totdeauna corespunzătoare a unora dintre colegii noștri au fost principalele aspecte sesizate, liderii de sindicat propunând organizarea de întâlniri si cursuri de comunicare şi management al situațiilor de criză pentru personalul din unitățile sanitare, alaturi de educația medicală continua obligatorie. Am primit deasemenea propuneri pentru viitoare modificări legislative care să vină în sprijinul creșterii calitatii actului medical.” , a scris Elena Dinu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .