Cum şi-a cumpărat PSD listă completă de candidaţi

  • Politic
  • 16 Mai 2016
  • Nici un comentariu
  • 171
  • 3 minute de citit

beianuCopreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, candidatul liberal la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce liberalii nu au candidaţi în anumite localităţi. În acest sens, el a dat şi un exemplu: „La Crevedia Mare, unde primarul de patru mandate din localitate este foarte apreciat de comunitate, angajarea unui candidat din partea PNL ar fi fost greşeală pentru că ne-ar fi îndepărtat de o comunitate solidară cu primarul de acolo şi rezultatele noastre ar fi fost sub aşteptări”.

Cum s-a ajuns în această situaţie, a explicat tot Beianu care a declarat că „Avem o situaţie, cumva în premieră, legată de faptul că datorită situaţiei conjuncturale generate de banii foarte mulţi pe care Ministerul Dezvoltării i-a pus la dispoziţia primarilor, primari la care ţineam şi pe care i-am fi dorit lângă noi au ales să rămână la PSD. Nu cred că tuturor li se poate reproşa faptul că au cedat unor forme foarte vizibile de ameninţare, de presiune sau de şantaj şi ca atare PNL a optat să desfăşoare în unele localităţi din judeţ o campanie fără să aibă candidat la primărie.”

În aceste condiţii, liderul liberal spune că organizaţia  a adoptat o abordare impusă de realităţi.
„Încercăm să ne adaptăm situaţiei pentru că este o situaţie atipică acum faţă de alegerile anterioare când au fost abuzuri şi partidele aflate la guvernare au folosit sume mari din bani publici pentru a influenţa rezultatul alegerilor. Acum parcă e un făcut, exagerările şi ilegalităţile depăşesc precedentele. Am contabilizat cred aproape zece şantiere în judeţ la această oră, toate se referă la lucrări de infrastructură, drumuri modernizate cu sârg exact acum în campania electorală, cu scop foarte clar de a maximiza şansele candidaţilor PSD. Eu cred că putem câştiga aceste alegeri doar făcând o campanie din om în om. Şi să ştiţi că alegătorii ne-au dovedit zilele acestea că ştiu să facă diferenţa între cele trei buletine de vot.”, a mai spus Beianu.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .