Toma Petcu, discurs de viitor candidat la Primărie

  • Politic
  • 28 Iulie 2019
  • Nici un comentariu
  • 161
  • 3 minute de citit

Deputatul Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu a declarat la sfârşitul săptămânii, în cadrul unei conferinţe de presă, că în municipiul Giurgiu se simte nevoia unei administraţii de dreapta.  Liderul ALDE consideră că evoluţia municipiului în ultimii şase-şapte ani a fost una extrem de modestă şi că în acest ritm, dacă nu se schimbă radical ceva, Giurgiu riscă să devină un orăşel mic şi depopulat. Petcu la criticat dur şi pe primarul Nicolae Barbu pentru deciziile pe care le-a luat în ultimii ani privind Poliţia Locală şi transportul în comun, ambele dovedindu-se în timp extrem de păguboase, la propriu. Decizii la adoptarea cărora consilierii municipali ALDE s-au opus sau abţinut.

Petcu susţine că aceste decizii nu ar fi adoptate fără o complicitate vinovată între PNL şi PSD, complicitate pe care o întreţine liderul liberal Marian Măroiu, aflat într-o relaţie suspect de bună cu primarul Barbu.

Fac apel la liderul consilierilor locali al PNL (Marian Măroiu) să nu mai coboare din biroul primarului Barbu cu 30 de secunde înainte de începerea şedinţei cu o hârţiuţă frumos colorată în mână, asta probabil să înţeleagă şi el, prin care i se spune în culori cum să voteze consilierii PNL. Îi cunosc pe toţi consilierii PNL. Sunt printre ei oameni de foarte bună calitate care de cele mai multe ori nu ţin cont de hârtiuţa colorată “, a mai spus deputatul giurgiuvean.

Toma Petcu susţine că este nevoie de o viziune şi o administraţie de dreapta la Primăria Giurgiu care să-şi canalizaze eforturile pe proiecte de mari, pe atragerea de fonduri europene şi de investitori puternici. Acesta mai spune că aceste demersuri trebuie făcute în ritm rapid până la sfârşitul actualui exerciţiu bugetar al Uniunii Europene.

Întrebat dacă va candida la anul pentru funcţia de primar, Toma Petcu nu a negat, dar nici nu a confirmat spunând că dacă va lua această decizie o va face publică.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .