Sâmbătă, în Sala Sporturilor, s-a tras cortina peste Cupa de Iarnă, ediția II

  • Sport
  • 10 Februarie 2019
  • Nici un comentariu
  • 135
  • 3 minute de citit

Într-o organizare foarte bună sâmbătă, 9 februarie, a căzut cortina peste a doua ediție a Cupei de Iarnă, competiție organizată  de Asociaţia Judeţeană de Fotbal-Giurgiu. A fost un succes uriaș, demonstrat de prezența numeroasă a suporterilor la toate partidele competiției.

AFC Singureni puternic susținută de fani, a celebrat un nou succes și a câștigat un nou trofeu. A fost a doua Cupă de Iarnă obținută de jucătorii primarului Marian Pătuleanu, care au învins în marea finală echipa AS Mihai Brauvu, cu scorul de 4-1. Meciul a fost condus de fostul arbitru intrenațional Alexandru Tudor.

Energia Rmuș s-a ales cu locul trei,după o victorie 4-3 în finala mică în fața celor de la Spicul Izvoru, surpriza competiției. Singureni a câştigat prima semifinală  după ce a învins Remușul cu 5-4 după executarea loviturilor de departajare, la finalul timpului regulamentar a fost egal, 3-3. În a doua semifinală, Mihai Bravu s-a impus în fața celor de la Izvoru cu scorul de 4-2.

Organizatori au oferit primelor patru clasate,cupe, diplome, echipament sportiv și mingi. Festivitatea de premiere a fost făcută de primarul Municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu și de preşedintele AJF,  prof. Florentin Barbu. Au mai fost premiați  Chiripuci Iulian- Spicul Izvoru ,cel mai bun fotbalist al competiției și Marin Laurențiu – AS Mihai Bravu, cel mai bun portar al competiței.

Și pentru ca totul să fie la superlativ, în pauza dintre semifinale și finală organizatori au organizat și două meciuri demonstrativ între echipele de copii de 9 ani de la Școala de Fotbal  PRO Giurgiu și AS Junior și echipa de fotbal feminin Dunărea Giurgiu. Spectacolul fotbalistic oferit de cele trei echipe fiind aplaudat de toata sala.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .