Realibitări pe ultima sută

De câteva zile “Apa Service” Giurgiu “pregăteşte terenul” pentru ca firmele de construcţii să poată asfalta cât mai repede străzile de piatră şi pământ din Zona 1 a municipiului. Aceasta înseamnă reabilitarea reţelelor de apă mai vechi precum şi execuţia unor reţele de canalizare pe străzile unde acestea nu există. Pe de altă parte, în zonele unde există canalizare, racordurile vor fi aduse la limita de proprietate, iar în ceea ce priveşte accesul la reţeaua de apă, operatorul execută branşamente la cerere.

Lucrările au fost demarate pe intrarea Pajurei, unde a fost reabilitată reţeaua de apă iar branşarea locuinţelor se va încheia în jurul datei de 1 august. De reabilitarea reţelei de apă şi introducerea reţelei de canalizare a beneficiat şi intrarea Sloboziei, unde aducerea racordurilor la limita proprietăţilor este spre finalizare. Lucrările de pe strada Cocorului, unde se reabilitează reţeaua de apă, vor începe pe 30 iulie şi se vor finaliza în jurul datei de 15 august. Va urma uliţa Vedea, unde până la 20 august se vor definitiva lucrările de apă şi canalizare.

Se va lucra şi pe strada Ardeleni şi intrarea Ştorobăneni, unde termenul reabilitării reţelei de apă este 15 septembrie, iar operatorul are în calcul şi reabilitarea prin redimensionare a reţelei de apă pe strada Sabarului şi intrarea Năvodului- termen 15 septembrie.

Operatorul regional solicită locuitorilor din Zona 1 şi 2 sprijin pentru a se putea crea constructorului condiţii pentru a sitematiza corespunzător străzile. Mai precis, locuitorilor de pe străzile unde s-au efectuat sau se vor efectua lucrări de reabilitare canal şi unde racordurile de canalizare sunt lăsate de constructori la limita proprietăţii, li se solicită să îşi prelungească racordurile până în curţi, chiar dacă în gospodăriile proprii nu au încă executate instalaţiile interioare.

Director tehnic

ing. Violeta Năiţă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .