Podul Prieteniei- restricţii pentru probe de rezistenţă

  • Social
  • 20 Octombrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 157
  • 3 minute de citit

pod-1Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a informat cu privire la faptul că în perioada 21-23 octombrie, între orele 07.25 – 12.20, „traficul rutier va fi închis pe podul de la Giurgiu situat pe DN 5 la km 64+884, în vederea efectuării încercărilor statice şi dinamice necesare testării siguranţei în exploatare a suprastructurii podului”.

În perioada specificată, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă participanţilor la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria, astfel:

       Pe  raza jud. Constanţa: T.F. Vama Veche;

                                              P.T.F. Ostrov – Silistra;

                                              P.T.F. Negru Vodă-Kardam

  • pe raza jud. Dolj:           T.F. Bechet-Orjahovo;

                                              P.T.F. Calafat-Vidin.

  • pe raza jud. Teleorman: T.F. Turnu – Măgurele

       P.T.F. Zimnicea

Totodată, reamintim participanților la trafic faptul că accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/ și accesând tab-ul „navigare” își pot reconfigura traseul către alte puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria. La reluarea circulaţiei pe pod, conducerea I.T.P.F. Giurgiu va dispune toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control eficient şi operativ menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră bulgare în acest sens.           

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Agent principal Alina Cocoru

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .