Peste 75 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Astra Giurgiu – F.C.Voluntari

  • Sport
  • 27 August 2016
  • Nici un comentariu
  • 101
  • 3 minute de citit

jandami asta 1Aproximativ 75  jandarmi din cadrul Grupării  de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu,  vor asigura duminică 28 august a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu şi F.C.Voluntari. Meciul se va disputa începând cu ora 21.00 pe stadionul municipal „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 19.00 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr, str. Chauncey Hardy şi Aleea Plantelor.

Afluirea / defluirea suporterilor şi a spectatorilor se va realiza pe următoarele trasee:

–  pentru suporterii echipei Astra Giurgiu –Aleea Fabrica de Zahăr;

–  pentru suporterii echipei F.C.Voluntari – Aleea Plantelor;

pentru ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy; tribuna a II-a şi peluză – Aleea Fabrica de Zahăr. Partida va fi urmărită de aproximativ 2.000 de spectatori.

Suporterii care se vor deplasa cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posiblitatea să nu găsească locuri de parcare suficiente.  În acest sens, sunt rugaţi să parcheze autoturismele în spaţiile amenajate în alte zone ale municipiului. Pentru a evita producerea unor incidente, este recomandat ca în interiorul autoturismelor să nu fie lăsate la vedere bunuri de valoare care ar putea tenta infractorii. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pe această cale, forţele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .