Donaţie la Complexul de servicii sociale Giurgiu

  • Social
  • 27 August 2016
  • Nici un comentariu
  • 180
  • 3 minute de citit

DGASPC 1Complexul de Servicii Sociale, structură rezidenţială aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu,  a  primit vineri, 26 august 2016, o donaţie constând în echipamente pentru amenajarea de spaţii de joacă şi agrement, precum şi o piscină pentru copii.

Iniţiativa aparţine Grupului Bosch în România, care a  mai făcut o donaţie  Complexului de Servicii Sociale Giurgiu  şi  în luna mai 2015.

„Am revenit astăzi la Complexul de Servicii Sociale din Giurgiu; responsabilitate socială înseamnă şi continuarea proiectelor începute. Evenimentul se înscrie în proiectul Donate a Smile; ne place să fim parte activă în  proiectele demarate, să fim aproape de copii, să aducem un zâmbet pe chipul lor, să le împărtăşim bucuria”, a declarat Andrei Hüttner, responsabilul departamentului de comunicare – Grupul Bosch în România.

La  eveniment au fost prezenţi  45 de copii, beneficiari de măsură de protecţie specială în cadrul structurilor  rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu (Complexul de Servicii Sociale şi trei case de tip familial – Casa Mea, Casa Constantin și Casa Teodora);  copiii au avut parte de bucuria de a se juca în spaţiile de agrement amenajate în curtea Complexului de Servicii Sociale, spaţii din care acum nu lipsesc leagănele, toboganul, hamacele, plasele de căţărat şi jocurile sportive.

Prezent  de asemenea la eveniment,  d-l Hanno Miorini, vicepreşedintele Departamentului Soluţii de  mobilitate pentru Europa Centrală şi de Est, a avut bucuria de a primi  un cadou  personalizat- un panou de mulţumire confecţionat chiar de  către copii şi o trusă de pixuri incripţionate cu numele său.

Tot vineri, reprezentanţii Grupului Bosch în România au mai făcut o surpriză copiilor instituţionalizaţi, invitându-i la un prânz în aer liber.

Denisa Cristescu

Consilier Relaţii cu mass-media DGASPC Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .