Pentru candidaţii ALDE, viitorul începe astăzi

  • Politic
  • 14 Mai 2016
  • Nici un comentariu
  • 164
  • 2 minute de citit

ALDEConvins că are şanse reale la fotolul de primar al municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu, candidatul ALDE pentru această funcţie, îşi pregăteşte de pe acum agenda de lucru pentru perioada imediat următoare. În acest scop, Alexandru Vladu a constituit alături de un grup de candidaţi aflaţi pe lista de consilieri locali municipali un grup de lucru care să identifice posibili investitori în municipiul Giurgiu. Astfel, în cursul acestei săptămâni, Alexandru Vladu, însoţit de candidaţii Ionel Muscalu şi Adrian Cândea au vizitat mai mulţi agenţi economici putenici din Bucureşti şi Ilfov care ar putea să-şi extindă afacerile şi în municipiul Giurgiu.

„Am vizitat zilele acestea alături de colegii mei o mare fabrică de mezeluri şi un depozit frigorific pentru legume şi fructe pentru a sta de vorbă cu doi posibili investitori şi a vedea ce şi-ar dori aceştia de la autorităţile locale pentru a deschide puncte de lucru în Giurgiu şi pentru a crea, implicit, noi locuri de muncă. Am vrut să identific concret aceste cerinţe şi am ajuns la concluzia că, DA, sepot face investiţii rentabile, dacă noi, autorităţile locale, le vom asigura viitorilor investitori o infrastructură adecvată şi accesul la utilităţi. Spre exemplu,  un astfel de depozit poate fi amplasat oriunde, nu trebuie să fie doar lângă Bucureşti, poate fi şi în Giurgiu. Sunt locuri de muncă, taxe către impozitele locale.
Acesta este modul de administraţie pe care-l propun, flexibil, palpabil, o reţetă aplicată în alte oraşe şi pe care vreau să o implementăm şi în Giurgiu”,
a declarat vineri Alexandru Vladu.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .