Pagini de patrimoniu pentru Orchesta simfonică „Valahia”

red-army-choir_cta-2Două evenimente inedite au avut loc în acest week-end la Constanța și la București la care a participat Orchestra Simfonică ”Valahia” a Centrului Cultural ”Ion Vinea” din Giurgiu pentru a asigura acompaniamentul Ansamblului ”Alexandrov” din Rusia.  

Ansamblul ”Alexandrov” acompaniat de Orchestra ”Valahia” condusă de profesorul Virgil Pețanca a susținut două recitaluri de excepție, reinterpretând și adaptând piese consacrate ale formațiilor Queen și Beatles. 

”Rolul nostru a fost acela de a asigura tot acompaniamentul acestor două evenimente, de talie națională. Toți am muncit foarte mult pentru ca cele două evenimente să iasă foarte bine, ambele săli de spectacole din Constanța și București fiind arhipline. Mai mulți soliști din cadrul Ansamblului Alexandrov au interpretat și adaptat piese ale formațiilor Queen și Beatles, spre încântarea publicului numeros,” a declarat prof. Virgil Pețanca, dirijorul Orchestrei ”Valahia.” 

 Cei prezenți s-au putut bucura și de interpretarea extraordinară a mai multor melodii din repertoriul consacrat al rușilor. 

Spectacolul a fost Organizat de Asociația Culturală Mall4Art, cu sprijinul Ambasadei Ruse la București și Consulatului Federației Ruse de la Constanța.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .