OPȚIUNI LOCALE DE PETRECERE A MINIVACANȚEI DE SFÂNTA MARIA

  • Social
  • 12 August 2017
  • Nici un comentariu
  • 172
  • 2 minute de citit

Minivacanța de Sfânta Maria bate la ușă, iar localnicii care aleg să rămână la Giurgiu în aceste patru zile libere au la dispoziție câteva variante atractive și ieftine de petrecere a timpului liber, relaxare și recreare.

Una dintre acestea este Piscina „Stejarul” din pădurea Bălănoaia, o alegere inspirată în zilele toride, ţinând cont că piscina este situată în interiorul pădurii și beneficiază de umbra și răcoarea ei. Pe lângă cadrul natural de excepție, cu soare, umbră și aer curat, cei care vin aici pot face și sport, întrucât au la dispoziție un teren de volei în spațiul destinat sportului pe plajă. În imediata apropiere a piscinei se află și un restaurant, iar atmosfera plăcută este întreținută de muzică pe toate gusturile. Apa piscinei este curată și dezinfectată, fiind atent supravegheată de personal autorizat și competent. Programul de funcţionare este zilnic, între orele 9.00 – 18.00, mai puţin ziua de luni, când se lucrează la curăţirea piscinei. Intrarea costă 10 lei/persoană (cu şezlong inclus, în limita disponibilă). Copiii se bucură de gratuitate doar dacă nu se cere şezlong, în caz contrar tariful fiind de 7 lei/persoană.

Centrul de agrement de pe canalul Cama este o altă posibilă opțiune de petrecere a timpului liber în aceste patru zile, aici giurgiuvenii putând face o plimbare relaxantă cu barca sau cu hidrobicicleta. Centrul este deschis publicului de luni până duminică (Luni: 12.00 – 21.00; Marți – duminică: 10.00 – 21.00). În cazul în care este caniculă, nu se fac plimbări cu barca sau hidrobicicleta între orele 12.30 – 17.00. Ambarcațiunile aflate în dotare pot fi închiriate la prețuri foarte mici: 5 lei/oră hidrobicicleta de două sau patru locuri, respectiv 7 lei/oră barca de patru locuri.

(Recomandări făcute de Primăria Giurgiu)

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .