Noruţ Stănişteanu „Pentru mine rezultatul este dezastruos!”

  • Politic
  • 9 Iunie 2016
  • Nici un comentariu
  • 164
  • 2 minute de citit

20160608_103402Candidatul la funcţia de primar al celei mai noi formaţiuni politice giurgiuvene, Mişcarea Liberală, a recunoscut miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că, personal, este dezamăgit de rezultatul obţinut în alegerile locale.

„Pentru mine, rezultatul este dezastruos! Trebuie să vedem unde am greşit, să identificăm aceste greşeli, să le reparăm şi să mergem mai departe. Sunt dezamăgit, pentru că eu chiar am sperat că vom avea cel puţin un consilier local, care să poată susţine proiectele despre care am vorbit oamenilor în campanie. N-a fost să fie! Acum, voi face un pas înapoi şi îi voi lăsa pe colegii mei mai tineri să continue. Dacă aş fi deţinut vreo funcţie de conducere în partid, aş fi demisionat imediat în urma acestor rezultate!” a declarat Noruţ Stănişteanu.

Reamintim că Noruţ Stănişteanu, candidatul Mişcării Liberale la Primăria Giurgiu, a obţinut 847 de voturi în alegerile de duminică, număr de voturi insuficient chiar şi pentru obţinerea unui mandat de consilier local.

Stănişteanu a mai declarat că este conştient că un partid născut în urmă cu doar două luni nu are nici o şansă în toamnă la alegerile parlamentare şi, ca atare, este foarte posibil ca până atunci Mişcarea Populară să se alăture unei alte forţe politice, rămânând de văzut care va fi aceasta şi sub ce formă va avea loc alianţa.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .