Management performant gândit la nivel de Consiliu Judeţean

La începutul mandatului său, în urmă cu aproape patru ani, preşedintele Consiliului judeşean Giurgiu, Marian Mina, promitea că printre priorităţile sale, dincolo de infrastructura rutieră,  vor fi sănătatea şi educaţia.

Acum, spre finalul actualului mandat se poate spune că primul obiectiv a fost atins aproape în totalitate, majoritatea drumurilor judeţene fiind reabilitate şi modernizate.

Dar cea mai spectaculoasă evoluţie a avut-o fără îndoială sistemul judeţean de sănătate. La acest capitol, în ultimii trei ani s-au făcut cele mai mari investiţii din ultimii 30 de ani. Încet, dar sigur, clădirea spitalului judeţean a început să fie reabilitată la standarde curente şi, cel mai importnt lucru au fost făcute investiţii fără precedent în aparatură modernă de ultimă generaţie. Cum Educaţia, cel puţin cea şcolară ţine de Minister, eforturile Consiliului Judeţean s-au canalizat spre educaţia prin cultură. Teatru, Muzeu, Bibliotecă, unde viaţa spirituală a cunoscut o densitate şi o frecvenţă a evenimentelor deosebite.

Şi toate acestea s-au realizat în primul rând printr-o politică de desemnare a unor manageri de primă calitate în fruntea tuturor acestor instituţii.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .