Jandarmeria Giurgiu – recrutare la firul ierbii!

Jandarmii giurgiuveni au participat astăzi, 20 octombrie, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Aceștia s-au adresat tinerilor care au promovat examenul de bacalaureat și care s-au arătat interesați de o carieră în Jandarmeria Română. Cu acest prilej au fost recrutați 20 de tineri, atât fete, cât și băieți, care se vor înscrie la examenele de admitere.

Specialiști în domeniul resurselor umane le-au oferit informațiile necesare cu privire la întocmirea dosarului de candidat și la sesiunea de admitere din luna ianuarie 2018.

700 de locuri sunt puse la dispoziția candidaților la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni. Cei interesați de participarea la această sesiune de admitere pot obţine informații suplimentare astfel:

  • la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57, persoană de contact maior Niculae Ionuț;
  • telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535;

urmărind pagina de interenet www.jandarmeriagiurgiu.ro, precum și pe paginile oficiale de Facebook și Twitter, id: Jandarmeria Giurgiu.

Campania de recrutare a continuat la stadion

Campania de recrutare a tinerilor interesați de o carieră în Jandarmeria Română a continuat astăzi, 22 octombrie, la stadionul „Marin Anastasovici”. Înaintea meciului de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra și F.C. Voluntari spectatorii au fost întâmpinați de jandarmi care le-au împărțit pliante cu informații utile despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a deveni subofițeri.

Aceștia au aflat că în luna ianuarie 2018 va avea loc o nouă sesiune de admitere la Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani și „Petru Rareş” din Fălticeni.

Totodată, tinerii au fost informați că 05 decembrie a.c. este data limită până la care se mai pot înscrie la concurs pentru ocuparea unuia dintre cele 700 de locuri disponibile.

Detalii despre înscriere:

http://www.scoaladragasani.ro/admitere/admitere.php
http://www.jandarmeriafalticeni.ro/informatii.php
 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .