În această seară. Accident auto în care au fost implicate 11 persoane. Cinci au fost transportate la spital

  • Eveniment
  • 13 Decembrie 2022
  • Nici un comentariu
  • 135
  • 2 minute de citit

ISU Giurgiu transmite că în această seară a avut loc un accident rutier produs intre  două2 autoturisme si o autoutilitara, fara persoane încarcerate. In evenimentul rutier au fost implicate 11 persoane, toate conștiente si neincarcerate.

Accidentul s-a produs pe DN5C, la ieșirea dinspre Vedea spre Cetatuia.

Trafic se desfășoară în condiții normale, vehiculele aflându-se în afara partii carosabile.

Au intervenit 16 subofiteri cu ATPVM (Autospeciala pentru Transport Personal și Victime Multiple), ambulanta SMURD si descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu, fiind prezente la fata locului și 3 ambulante SAJ, tip B.

In unul din autoturisme se afla doar șoferul, bărbat, fara traumatisme vizibile. In cel de-al doilea autoturism se afla o familie (sot, soție, copil, părinții necesita îngrijiri medicale (tatăl cu traumatism la membru inferior, mama cu traumatism la membru superior, iar copilul fara traumatisme vizibile). In cel de-al treilea vehicul implicat (duba) se aflau 7 persoane, din care 3 au necesitat îngrijiri medicale.

Cinci persoane adulte au fost transportate la spital, 3 cu ambulantele SAJ, una cu ambulanta SMURD, iar ATPVM-ul a transportat mama și copilul în vârstă de 2 ani (copilul mergând cu mama sa, dar fără a prezenta probleme medicale).

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .