Conducerea Consiliului Judeţean va participat la Sărbătorirea Zile Naţionale a Bulgariei

 

A devenit deja o tradiţie ca oficialităţile din judeşul Giurgiu şi Districtul Ruse să participe împreună la evenimentele importante pentru popoarele lor. În mod deosebit, în ultimii zece ani ani de ficare dată când se sărbătoreşete Ziua Naţională a Românie sau Ziua Naţională a Bulgariei, pe date de 3 martie oficialităţile de pe cele două maluri ale Dunării au fost îmoreună.

Şi anul acesta conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu va fi prezentă prezentă la Ruse.

Cu acest prilej, preşedintele CJ Giurgiu Marian Mina, a declarat „Am avut onoarea să fiu invitati la Ruse, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a Bulgariei.

Mă bucur să mă aflu din nou fost alături de partenerii noştri de nădejde, de prietenii noştri bulgari cărora le mulţumesc, şi cu această ocazie, pentru colaborarea exemplară pe care o avem în administraţie, în agricultură, în turism şi cultură!

În mod special, vreau să îi mulţumesc pentru dăruire, implicare şi pentru tot ce am realizat împreună, doamnei Lili Ganceva, directorul Euroregiunii Danubius Giurgiu-Ruse, sufletul parteneriatului şi liantul prieteniei noastre!

La Mulţi Ani, prieteni din Ruse!

La Mulţi Ani, Bulgaria!” (1 martie)

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .