CJ Giurgiu obţine o donaţie importantă pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă

Sprijinirea spitalelor a devenit prioritatea numărul unu pentru noi toți. Vedem cu toții în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical, ale celor aflați în prima linie a luptei cu pandemia. Eforturi conjugate s-au făcut și se fac în continuare și pentru susținerea Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Peste 10,033 miloane de lei a alocat ieri Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, pentru sponsorizarea unui număr de șapte instituții medicale cu unități de primiri urgențe, printre care si  Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, care va primi suma de 1.500.000.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, primeşte un sprijin financiar important din partea companiei de stat Hidroelectrica.

La Giurgiu, compania va trimite 1,5 milioane de lei, bani care vor fi folosiţi pentru dotarea unităţii sanitare giurgiuvene cu tot ceea ce este necesar în această perioadă!

Doresc să mulţumesc Hidroelectrica pentru gestul nepreţuit! Sunt bucuros că, deşi Guvernul, prin Ministerul Sănătăţii, nici până acum nu ne-a trimis vreun ajutor, iată că se gândeşte cineva şi la noi!

Sănătatea este tot ceea ce contează şi doar împreună putem depăşi aceste momente grele!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .