Fotbal: Avancronica etapei a 9-a a Ligii 1

  • Sport
  • 12 Septembrie 2019
  • Nici un comentariu
  • 88
  • 3 minute de citit

Vineri,13 septembrie, începe etapa a 9-a a Ligii 1 și ne pregătim de 7 partide, una mai interesantă ca alta. Gaz Metan Mediaș pare să fie într-adevăr surpriză începutului de campionat, echipa antrenată de Eduard Iordănescu fiind neînvinsă după  8 meciuri. Universitatea Craiova, cu Victor Pițurcă pe bancă, așteaptă derby-ul orgolilor cu FCSB.

Runda a 9-a debutează vineri cu partida de la Stadionul „Ion Comșa” din Călărași dintre Academica Clinceni și Astra Giurgiu.Cu toate că nu a excelat în deplasare în acest debut de sezon al Ligii 1, având doar o victorie, 2-1 la Voluntari și trei înfrângeri suferite la indigo 1-0  la Iași, Mediaș și Craiova, Astra pleacă clar cu prima șansă la victorie în fața unei formații care în ciuda celor 5 puncte adunate în Liga 1, nu a impresionat cu nimic. Lotul pe care îl are la dispoziție Ilie Poenaru fiind unul neexperimentat la nivelul primei Ligi.

Etapa  propune un alt derby microbiştilor din toată țara. Este vorba de U. Craiova – FCSB. Deși sunt mulți cei care contestă autenticitatea acestui duel, spunând că unicul mare meci rămâne disputa eternă dintre FCSB si Dinamo, partida de duminică se anunță una de interes maxim. De ce?! Tocmai datorită atmosferei de la cele două cluburi. La FCSB, cum bine se ştie, haosul pare să fi pus stăpânire definitiv pe blazonul acestei echipe, iar un rezultat bun în partida cu oltenii ar mai apropia  echipa patronată de Gigi Becali de podimul clasamentului. Luni se va disputa o singură partidă, cea care va închide etapa. De la ora 21:00,Viitorul lui Hagi primește, la Ovidiu, vizita liderului Gaz Metan Mediaș.

Vineri, 13 septembrie

Ora 17.30  Academica Clinceni – Astra Giurgiu

Ora 21.00  CFR Cluj – FC Voluntari

Sâmbătă, 14 septembrie

Ora 18:30 Chindia Târgoviște – Sepsi  Sf Gheorghe

Ora 21:00 Dinamo București – FC Botoșani

Duminică, 15 septembrie

Ora 18.00 Politehnica Iași – FC Hermannstadt

Ora 21.00 Universitatea Craiova – FCSB

Luni, 16 septembrie

Ora 21.00 FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .