Europarlamentarul Norica Nicolai prezentă la Giurgiu de Ziua Femeii

  • Politic
  • 10 Martie 2019
  • Nici un comentariu
  • 116
  • 2 minute de citit

Europarlamentarul Norica Nicolai care este şi preşedintele Consiliului Naţional ALDE a fost prezentă vineri seara la Giurgiu, unde a participat şi la o conferinţă de presă alături de preşedintele ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu.

Întrebată cât de bine cunoaşte problemele cu care se confruntă judeţul şi în mod special Giurgiu, Norica Nicolai spune că are mulţi prieteni în oraş şi că are un dialog permanent cu deputatul Toma Petcu, vicepreşedinte ALDE la nivel naţional.

În acest context europarlamentarul a opinat că este nevoie de o dezvoltare accelerată a microîntreprinderilor întrucât este puţin probabil ca Giurgiu să fie reindustrializat şi fără o infuzie de capital în economie oraşul riscă să devină o periferie a Capitalei. În opinia acesteia dezvolatarea economică s-ar putea face cu fonduri europene, fonduri transfrontaliere, dar şi cu fonduri din Programul Dunărean.

Comentând dificultatea accesării acestor fonduri, europarlamentarul Nicolai spune că, din păcate, traducerea documentaţiei care vine de la Bruxelles se face de multe ori în ţară cu rea credinţă fapt ce generează o birocraţie stufoasă în spatele căreia să se ascundă funcţionarii.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .