Doi giurgiuveni într-un interviu de excepţie. Cosmin Boiangiu şi Liliana Nicolae

  • Eveniment
  • 6 Noiembrie 2020
  • Nici un comentariu
  • 264
  • 3 minute de citit

Cosmin Boiangiu, reprezentantul permanent adjunct al Romaniei pe langa Uniunea Europeana, a fost numit director executiv al Autoritatii Europene a Muncii, o noua agentie a Uniunii Europene infiintata in acest an.

Anuntul a fost facut de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, pe data de 22 octombrie, intr-o postare pe contul sau de Twitter. „Romania a castigat astazi alegerile pentru functia de director executiv al Autoritatii Europene a Muncii! Felicitari diplomatului roman Cosmin Boiangiu pentru obtinerea acestei pozitii bine meritate! Un rezultat mare pentru diplomatia romana si o veste excelenta pentru agenda sociala a Uniunii Europene”, a scris Aurescu, pe Twitter.

Cei care mai citesc ştiri naţionale şi internaţionale şi mai sunt şi giurgiuveni s-au simţit mândri, diplomatul fiind fiul fostului preşedinte al CJ Giurgiu, Victor Boiangiu.

Bucuria noastră, a giurgiuvenilor, se întregeşte şi cu reuşita colegei noastre de presă, giurgiuveanca Liliana Nicolae, în prezent jurnalist la „Europa FM”, care este primul jurnalist român care a i-a un interviu noului demnitar european.

Ne-a oferit câtorva colegi de presă din Giurgiu dreptul de a prelua acest interviu. (A băut apă din Dunăre prima dată la Giurgiu. Apoi a gustat-o de la Ada Kaleh până în cotloanei Deltei, dar rămâne cu sufletul la portul dunărean din Sud.)

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .