Adrian Anghelescu: „Nu mi-am dorit să fiu primar, de dragul de a fi primar!

Îmi cer scuze că nu i-am spus primarului Adrian Anghelescu că am să scriu ceva dintr-o discuţie telefonică pe care am avut-o în dimineaţa aceasta. Sper să nu se supere, subiectul fiind foarte fierbinte. Dar dialogul spune ceva despe om.

L-am sunat şi când a spus „Alo”, i-am spus „Adrian tu ai văzut o postare privind funcţionarea Pieţii Centrale?!” „Scuze, cu cine vorebesc? Cu Ioan Mănăilă! Scuză-mă Ioane, nu te-am recunoscut. Spune! Ce să spun, apare pe reţelele sociale o postare a Administratului Pieţei Centrale în care spune că este cu tine şi că aţi hotărât să nu se închidă Piaţa. Nu era corect să primim acest comunicat din partea Primăriei?”  Omul a rămas fără aer timp de vreo trei secunde şi mi-a explicat.

A fost ieri în piaţă, ca orice cetăţean şi, recunoscut fiind, a fost asaltat cu întrebări despre posibilitatea închiderii Pieţei. Le-a spus oamenilor că nu-şi doreşte acest lucru şi că a trimis deja o adresă către prim-ministru Orban în care a enumărat foarte multe argumente pentru ca piaţa agro-alimentară să funcţioneze în continuare. Aşteaptă un răspuns.

Deci, departe de postare administratorului Pieţei în care spunea că „Sunt cu primarul Adrian Anghelescu  şi nu se va închide Piaţa”.

Am mai discutat despre multe alte lucruri.

Ce m-a făcut să scriu aceste rânduri a fost o expresie scăpată printre rânduri „Ştiu că s-ar putea în perioada asta, legat de acest subiect, să se supere şi partidul pe mine. Nu mi-am dorit să fiu primar de dragul de a fi primar. Mi-am dorit şi îmi doresc să schimb viaţa oamenilor de aici în bine. Şi, acest lucru, chiar să se întâmple!”

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .