Dan Motreanu despre candidatura senatorului Toma Petcu la CJ Giurgiu: Este cel mai bun dintre cei care s-au înscris în această competiţie

  • Politic
  • 29 April 2024
  • Nici un comentariu
  • 69
  • 2 minute de citit

Preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, este convins că experienţa politică şi cea avută în guvern face din candidatul Toma Petcu, un preşedinte de CJ cu multe avantaje care pot acccelera dezvoltarea judeţului:

„Trebuie să aveți în vedere faptul că, fiind cu toții aici, suntem într-adevăr o echipă solidă, cu mare experiență administrativă și politică. Am depus această candidature astăzi cu încrederea că vom obține nu doar o victorie, ci și un rezultat foarte bun. Și asta pentru că avem un candidat foarte bun, pentru Consiliul județean, în persoana lui Toma Petcu, cel mai bun dintre cei care s-au înscris în această competiție. A ieșit f bine în sondajele de opinie, are o cotă de notorietate foarte mare, dar se bucură și de o încredere foarte mare în rândul cetățenilor județului Giurgiu. Pe de altă parte, are o foarte mare experiență politică și administrativă, prin prisma funcțiilor pe care le-a avut. Să nu uităm că a fost ministru, deputat, acum este senator, președinte de comisie în Senatul României. Toate acestea nu îi dau doar o anvergură locală, ci și una națională, și acest lucru este benefic pentru județul Giurgiu, deoarece va putea fi  un partener solid în relația cu Guvernul României, furnizorul celor mai importante fonduri pentru județul Giurgiu.

Cred în victoria noastră și într-un rezultat foarte bun pentru că avem și o echipă de edili foarte buni, care au avut proiecte, care au reușit, în ultimii patru ani, cu sprijinul acestei echipe, într-o perioadă grea economic, să realizeze foarte multe, grație programelor importante, cum este și Anghel Saligny. Avem și o echipă de consilieri foarte bună, cu profesioniști din diverse domenii.”, susţine Motreanu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .