Toma Petcu, candidatul PNL pentru CJ Giurgiu: Giurgiuveni nu vor vota un nume, vor vota o echipă

  • Politic
  • 29 April 2024
  • Nici un comentariu
  • 74
  • 2 minute de citit

Candidatul PNL pentru conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, senatorul Toma Petcu, este convins că liberalii vor câştiga alegerile locale în judeţul Giurgiu, nu pentru că vor vota un nume ci pentru că vor vota o echipă.

La momentul luării acestei decizii (depunerea candidaturii n.n.) am fost convins că, intrând în această competiție, și înțelegând responsabilitatea și greutatea funcției, trebuie să cântăresc foarte bine dacă îmi doresc să fac acest lucru. Și îmi doresc să fac acest lucru nu neapărat din ambiții politice, cum spun unii, ci pentru că eu consider că, alături de echipa despre care v-am vorbit, putem aduce în județul Giurgiu bunăstare.

Giurgiuvenii nu votează neapărat un nume, Petcu Toma, ci votează o întreagă echipă. Echipa PNL a dovedit în ultimii ani de zile că este cea mai puternică echipă din județul Giurgiu, o echipă care a reușit în această perioadă să implementeze proiectele pe care le-a avut atunci când a venit la Consiliul Județean. În ceea ce îl privește pe domnul președinte Beianu, cred că este președintele cu cele mai multe proiecte implementate dintre toți președinții de Consiliu Județean giurgiuveni, în diferite etape de implementare.

Oamenii vor vota o echipă, o echipă care are o viziune despre dezvoltare, o echipă care știe cum să facă giurgiuvenii să rămână în județul Giurgiu, și o echipă politică cu o putere fără precedent în județul Giurgiu.”, a declarat Petcu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .