Avansări în grad la Jandarmeria Giurgiu

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu a avut loc eremonia de avansare în gradul militar următor, pentru 13 cadre militare.

Printre cei avansați, se află și Cătălin, absolvent al scolii militare de subofițeri, promoția iulie 2018, care a fost repartizat pentru a executa serviciul în cadrul unității noastre. În această perioadă, subofițerul a dat dovadă de profesionalism, și-a îndeplinit sarcinile cu conștinciozitate, având spirit de organizare și inițiativă în activitățile desfășurate.

Momentul avansării a avut loc într-un cadru festiv, la revista de front a unităţii. Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de prețuire a efortului depus și a devotamentului față de arma din care face parte, precum și un impuls de energie pozitivă și determinare pentru viitor.

Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .