Astra Giurgiu – CFR Cluj 0-2. Ardelenii, aproape campioni

  • Sport
  • 14 Mai 2018
  • Nici un comentariu
  • 131
  • 3 minute de citit

Astra Giurgiu a primit duminică, seară vizita celor de la CFR Cluj, în etapa a IX-a, penultima a sezonului în play-off-ul Ligii 1, de care a fost învinsă cu scorul de 0-2.

Cu zece puncte obţinute în ultimele patru meciuri , ne așteptam la mai mult de la Astra. De fapt așteptam cu toții o nouă victorie a Astrei Giurgiu. Din păcate am avut parte de un joc slab al formației giurgiuvene.

Ba chiar forte slab în unele momente, încât cu greu am putea găsi în echipa Astrei doi jucători cărora să le acordăm note de trecere. Drept urmare CFR  s-a impus meritat la Giurgiu, iar cele trei puncte au mers la Cluj.

Meciul de la Giurgiu nu a avut istoric, oaspeții având 2-0 încă din prima repriză. În partea secundă, ardelenii au reușit să-și conserve rezultatul pe fondul apatiei echipei pregătite de Gigi Mulțescu

În urma victoriei de pe malu Dunării, CFR Cluj a făcut un pas important către titlul de campioană.

Ardelenii au mai avut ocazii de gol prin Mihai Bordeianu (7), Ţucudean (38, 47), Omrani (47), iar cea mai bună situaţie a gazdelor a fost semnată de Anatole Abang (41)

Golurile au fost marcate de Ţucudean ’12 şi Omrani ’32.

„Radunovici era supărat că l-am schimbat. Mai dăduse o pasă la adversar și era să luăm gol. A mai pierdut și o minge. Era clar că era depășit de joc. I-am făcut un serviciu, să nu se mai chinuie. Credeam că bagă capul în pământ și își cere scuze. E inimaginabil ce a făcut, că a venit să se certe. Am văzut multe, dar ca asta nu”, a zis Gigi Mulțescu la TV Digi Sport.

Astra Giurgiu: Iliev – Butean, Bejan, Polczak, Erico, Radunovic (Buş ’20),  Seto (Dandea ’73), Mrzljak (Balaure ’53), Matei, Abang, Stan. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban, Bordeianu (Djokovic ’61), Culio – Omrani (Ioniţă ’85), Ţucudean (Costache ‘81), Deac. Antrenor: Dan Petrescu

Arbitri: Radu Petrescu – Adrian Ghinguleac, Sebastian Eugen Gheorghe – Lucian Rusandu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .