Asociaţia „Prietenii de lângă tine” în sprijinul copiilor instituţionalizaţi

  • Social
  • 13 Ianuarie 2022
  • Nici un comentariu
  • 150
  • 3 minute de citit

Chiar dacă perioada sărbătorilor a trecut, continuă acțiunile caritabile desfășurate în sprijinul caselor de tip familial pentru copii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Astfel, miercuri, 12 ianuarie 2022, o organizație nonguvernamentală din Giurgiu-Asociația Prietenii de lângă tine, cu sprijinul unui sponsor, a  achiziționat o combină frigorifică, un aragaz și o mașină de spălat rufe,  care au ajuns  la casele de tip familial  Casa Noastră,  Gabrielași Casa  Sfântul Ioan.

„Consider că acțiunile caritabile nu trebuie să fie făcute doar de sărbători. Acolo unde este nevoie de sprijin, acesta este binevenit oricând. Mă bucur că obiectele electrocasnice achiziționate pentru cele trei case de tip familial sunt de folos”, a declarat Mariana Mitroi, director executiv al Asociației Prietenii de lângă tine.             Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu  adresează mulțumiri persoanelor implicate în această acțiune pentru sprijinul acordat, implicare și spirit civic.

Denisa Cristescu,

Consilier D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .