ALDE Giurgiu se pregăteşte să intre singur în alegerile parlamentare

  • Politic
  • 18 Iulie 2016
  • Nici un comentariu
  • 147
  • 2 minute de citit

alde ansambluCopreşedintele ALDE Giurgiu, Constantin Basangiac, a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute, că, cel mai probabil, ALDE va merge singur în alegerile parlamentare din toamnă. În aceste condiţii, plecând de la rezultatul alegerilor locale, ALDE Giurgiu a intrat într-o campanie de reorganizare a structurilor teritoriale.

„Rezultatele de la alegerile locale ne-au plasat pe locul trei, un loc de care, sincer, nu suntem mulţumiţi. După modul cum ne-am organizat şi am municit ne aşteptam la mai mult. Conform datelor pe care le avem acum, se pare că vom merge singuri la alegerile parlamentare…În acest sens am început reorganizarea Biroului Judeţean  de unde au fost retraşi anumiţi membri, la fel şi în cazul Biroului Municipal. Lucrăm intensiv să ne organizăm filiale în cele 14 localităţi pe care nu le aveam acoperite şi, în paralel să le întărim pe cele existente”, a declarat Basngiac.

Acesta a mai spus că după alegerile locale nu a fost exclus nici un membru de partid, cel mult, acolo unde rezultatele au fost sub aşteptări, au fost retraşi o serie de lideri locali din structurile de conducere.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .