Accident grav în comuna Colibaşi

  • Eveniment
  • 22 Noiembrie 2021
  • Nici un comentariu
  • 345
  • 3 minute de citit

Opt persoane rănite în urma unui accident produs duminică noaptea între două autoturisme în localitatea Câmpurelu, comuna Colibaşi din judeţul Giurgiu, au fost transportate la spitale din Capitală.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Câmpurelu, în urma producerii unui accident rutier. Evenimentul a avut loc în apropierea unei benzinării, fiind implicate două autoturisme. În urma accidentului, opt persoane aflate în cele două maşini au fost rănite. Încă de la primirea apelului, spre acest caz au fost direcţionate nouă ambulanţe. Nu s-a impus declanşarea Planului Roşu de Intervenţie pentru că resursele medicale alocate au fost suficiente”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Astfel, la faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, Gărzilor de Intervenţie Colibaşi şi Mihăileşti, cu trei ambulanţe SMURD, şase echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanţă Giurgiu şi Bucureşti-Ilfov şi o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare.

Un bărbat a fost găsit încarcerat într-unul dintre autoturisme. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage în siguranţă.

Cele opt persoane rănite au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi transportate la spitale din Capitală.

Pompierii au asigurat măsurile PSI şi au acţionat pentru sablarea părţii carosabile.

(sursa Agerpres)

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .