Voința Daia a sărbătorit promovarea în Liga a IV-a

  • Sport
  • 17 Iunie 2019
  • Nici un comentariu
  • 115
  • 2 minute de citit

Stadionul din Daia a fost duminică, 16 iunie, gazda unui moment istoric, la penultima etapă din Liga a V-a, Seria Sud. Echipa locală, Voința Daia a promovat pentru prima dată în Liga a IV-a. Voința Daia, promovată deja matematic, s-a impus în fața celor de la AS Greaca cu categoricul scor de 5-0. Meciul în sine nu a avut miză, fotbaliști pregătiți de George Șanțmare fiind siguri de promovare cu câteva etape înainte.

Voința Daia a fost premiată pentru accederea în Liga 4,la finalul partidei cu AS Greaca, din etapa a 29 a,din liga 5.

La finalul meciului,  jucătorii, alături de fiecare membru al staff-ului tehnic, au îmbrăcat tricouri galbene de campioni. Medaliile, cupa și mingi pentru câștigarea Seriei Sud din Liga 5 au fost înmânate de președintele AJF, Giurgiu, prof.  Florentin Barbu, alături de secretarul General al AIF-ului, Dragoș Chiriceanu.

La festivitate a participat și primarul camunei Daia,  Şerban Adrian Florin, nelipsit de la meciurile echipe din comuna pe care o păstorește.

Cum o astfel de performanţă nu vine de  la sine, trebuie să remarcăm implicarea primarului,  a Primăriei Daia şi  a Consiliul Local pentru sprijinul acordat fotbalului din comună.Totodată felcitări și conduceri AJF-Giurgiu, pentru buna desfășurare a Campionatului Județean de fotbal, Ediția 2018-2019

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .