Un giurgiuvean a făcut praf două săli de păcănele

  • Diverse
  • 17 Februarie 2024
  • Nici un comentariu
  • 69
  • 2 minute de citit

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a  distrus, cu un topor, 19 aparate electronice, o ruletă şi un bar de la două săli de jocuri din municipiul Giurgiu.

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în sala de jocuri de noroc şi ar fi distrus mai multe aparate de jocuri electronice. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în seara zilei de 16 februarie, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc, situată pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu şi ar fi distrus, cu un topor, 11 aparate electronice, o ruletă şi barul societăţii comerciale. La scurt timp, acesta s-ar fi deplasat la o altă sală de jocuri de noroc, unde ar fi distrus încă opt aparate electronice.

Potrivit Poliţiei, prin acţiunile sale, bărbatul a creat o stare de temere şi indignare atât clienţilor, cât şi lucrătorilor celor două societăţi comerciale, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică. Din spusele martorilor, bărbatul ar fi procedat în acest fel după ce ar fi pierdut o sumă mare de bani la păcănele. Bărbatul este cercetat pentru infracţiunile de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, el fiind iniţial reţinut, pentru 24 de ore, după care instanţa de judecată a dispus în cazul acestuia aplicarea măsurii de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .