Sunt îngrijorată! Prin votul meu nu voi gira un guvern PNL, susţine deputatul Elena Dinu

  • Politic
  • 18 Octombrie 2019
  • Nici un comentariu
  • 131
  • 2 minute de citit

Deputatul giurgiuvean Elena-Cristina Dinu, membru PSD, ne-a declarat în exlusivitate că nu va da un vot de încredere unui nou guvern.

„Sunt un om de echipă şi, ca atare, când luăm o decizie la nivel de partid, o respect. Decizia  PSD, pe care o ştiu eu la această dată, este să lăsăm majoritatea politică de conjunctură care a dat jos un guvern performant să-şi valideze, dacă va putea, propriul executiv. Motivele  au mai fost expuse. Nu putem să girăm un cabinet fără niciun program de guvernare. Din păcate vedem că responsabilitatea partidelor care au iniţiat şi au votat moţiunea de cenzură să îşi asigure majoritatea necesară pentru a susţine un nou Guvern, nu pare să se materializeze. Pentru că în ultimele zile, PNL-ul şi aliaţii săi nu se prea înțeleg, nici asupra unei coaliții de guvernământ, nici asupra a ce urmează, ca să nu vorbesc de program de guvernare.”

La cum se vede viitorul, deputatul giurgiuvean ne-a declarat că se simte îngrijorată. Domnia sa susţine că, din punctul său de vedere şi al calităţii de Secretar al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților se simte extrem de îngrijorată privind faptul că o criză politică îndelungată, sau chiar una pe termen scurt, poate periclita programe naţionale de sănătate în curs de implementare.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .