Salariaţii DGASPC şi-au primit stimulentul de risc

480 de salariați din cadrul a 31 structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, în care sunt acordate servicii sociale copiilor, persoanelor adulte cu dizabilități și persoanelor vârstnice, vor primi în data de 21 iulie 2022 stimulentul de risc.

Stimulentul de risc a fost acordat pentru salariații din cadrul structurilor rezidențiale respective, care au fost izolați preventiv la locul de muncă pe perioada stării de urgență. Stimulentul de risc pentru fiecare salariat se acordă în funcție de numărul de zile de izolare la locul de muncă efectuate, sumele  primite  fiind cuprinse între 481 lei și 2250 lei.

În acest sens, bugetul D.G.A.S.P.C. Giurgiu  a fost suplimentat cu suma de 1084825 lei, aferentă acestei categorii de cheltuieli.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu adresează mulțumiri compartimentelor de profil din cadrul  Ministerului Muncii și Protecției Sociale, precum și Consiliului Județean Giurgiu și Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Giurgiu pentru demersurile făcute în vederea acordării stimulentului de risc.

„Plata stimulentului de risc pentru salariații care au fost izolați preventiv la locul de muncă pe perioada stării de urgență a fost un  obiectiv pe care mi l-am asumat în parteneriat cu sindicatul Columna și pe care l-am realizat, așa cum am promis, a declarat Gheorghe Paraschiv, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .