Când o organizaţie de tineret a unui partid politic iese din „dogma” muncii pentru partid şi îşi asumă acţiuni sociale importante care impune inclusiv o implicare în care trebuie să-ţi depăşeşti temeri serioase privind confortul fizic, eu cred că nu putem spune decât RESPECT!

Am descoperit în această seară o postare din mediul online  a preşedintelui PSD Giurgiu, Marian Mina, care merită acelaşi respect, atât timp cât în spatele cuvintelor stă fapta.

„Tineretul Social Democrat din Giurgiu a organizat astăzi o acţiune civică de donare de sânge, ştiut fiind faptul că mai ales în această perioadă a anului unităţile medicale de transfuzie sanguină se confruntă cu lipsa stocurilor de sânge şi componente sanguine. Am considerat salutară iniţiativa celor de la TSD Giurgiu şi tocmai de aceea am hotărât să-i sprijin.Trebuie menţionat că la ora actuală, din păcate, datele statistice arată că în ţara noastră, doar 1,7% din populaţie donează sânge anual, adică de aproape patru ori mai puţin decât media europeană. O implicare civică mult mai pregnantă şi o responsabilizare a populaţiei prin informări publice ar putea şi trebuie să modifice radical această situaţie.”, spune Marian Mina.

Donează sânge – salvează o viață!