Programul de Guvernare pus în practică contracronometru

  • Politic
  • 3 Februarie 2017
  • Nici un comentariu
  • 125
  • 2 minute de citit

Marian Mina, liderul informal al PSD Giurgiu după promovarea senatorului Niculae Bădălău în funcţia de preşedinte executiv al partidului, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că PSD nu se va abate nici un pas de la implementarea Programului de Guvernare. Mai mult, acesta susţine că există un calendar al măsurilor ce trebuie puse în practică şi că acum se lucrează contracronometru pentru recuperarea timpului pierdut între alegeri şi desemnarea Cabinetului Grindeanu.

„După cum bine știți, suntem la aproape o lună de zile de la investirea Guvernului Grindeanu și deja se poate vorbi despre foarte multe măsuri din Programul de guvernare care au fost realizate, mult mai multe decât au făcut alte Guverne timp de 4 ani de zile. Este foarte important să vorbim despre aceste realizări, deoarece PSD a primit, la alegerile din 11 decembrie, un vot covârșitor din partea românilor și trebuie să le arătăm acestora că măsurile Programului de guvernare nu au fost   vorbe-n vânt, ci niște angajamente pe care noi, încet, dar sigur, le vom pune în practică. După cum ați putut observa, ni s-au pus numeroase piedici, începând cu respingerea primei nominalizări la funcția de premier și continuând cu amânarea Acordului CSAT pentru buget, sperându-se în acest fel ca PSD să nu își poată duce la îndeplinire măsurile propuse pentru ca românii să trăiască mai bine”, a declarat Marian Mina.

În sprijinul celor afirmate Mina a arătat că dintr-un set de 47 de măsuri pe care PSD şi-a propus să le ia în primul trimestru al anului, 27 au devenit deja realitate având în spate acte normative adoptate de guvern.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .