Primăria Giurgiu a semnat un nou acord de parteneriat cu Let’s do it

  • Diverse
  • 18 Septembrie 2016
  • Nici un comentariu
  • 190
  • 3 minute de citit

lets-doLuna septembrie este Luna Curățeniei în România. ”Let’s do it, România!” și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor au lansat o campanie de educare a românilor cu privire la deșeuri și valoarea economică. De asemenea, va fi organizată o campanie națională de colectare a hainelor, cărților și jucăriilor în vederea refolosirii acestora. Campania se va încheia cu Ziua de Curățenie Națională din data de 24 sepetmbrie.

În acest scop, vineri 16 septembrie, în sala de ședințe a Consiliului Local echipa “Let’s do it, Giurgiu!” a semnat un nou acord de parteneriat cu municipalitatea din Giurgiu, instituția noastră implicându-se în consecință în acțiunea de curățenie din data de 24 septembrie.

La fiecare ediție, Primăria Giurgiu a fost un partener de încredere. În 2014, pe 24 septembrie, a avut loc o mobilizare exemplară, astfel încât au ieșit la curățenie mii de oameni împreună cu primarul Nicolae Barbu.

Salut ca de fiecare dată inițiativa Let’s do it din Giurgiu și sper ca cei care vor veni în administrație după ce voi termina acest mandat să preia exemplul și să se alăture echipei ori de câte ori este nevoie. Mai mult, municipalitatea din Giurgiu face eforturi pentru ca orașul să fie curat. În curând vom angrena cât mai mulți polițiști locali în acțiunea de prevenire și sancționare, acolo unde este cazul în acțiunea de curățenie,” a declarat primarul Nicolae Barbu.

În data de 24 septembrie, Primăria Giurgiu se va alătura echipei Let’s do it în acțiunea de curățenie și va face tot posibilul să angreneze cât mai mulți   voluntari.

”Let’s do it Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent ”Let’s do it Romania!” a implicat peste 1 200 000 de voluntari care au reușit să adune aproape 25 000 de tone de deșeuri.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .