(P)Președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu – declarație de presă. România a câștigat astăzi!

  • Politic
  • 11 Octombrie 2019
  • Nici un comentariu
  • 220
  • 3 minute de citit

Cel mai slab Guvern din ultimii 30 de ani pleacă acasă prin lupta și voința Partidului Național Liberal și a Președintelui Klaus Iohannis! Dar nu este îndeajuns. Este momentul ca, după 30 de ani, acest partid nociv, PSD, să nu mai intre în Parlamentul României. Iar, mai departe, acest lucru poate fi realizat doar prin votul românilor. Miza este reconstrucția României! Miza este o Românie normală! Pentru aceste mize Parlamentul României a votat azi demiterea Guvernului PSD care şi-a bătut joc de România aşa cum niciun alt Guvern nu a făcut-o în ultimii 30 de ani.

Implicarea decisivă pe care Preşedintele României a avut-o în succsesul acestei Moțiuni nu poate fi ignorată şi trebuie cunoscută de fiecare român.

În egală măsură acest succes se datorează şi implicării colegilor mei liberali, parlamentari mandatați să poarte negocieri în Parlament pentru a asigura succesul acestei Moțiuni. Trebuie să-i felicit şi pe colegii parlamentari care reprezintă alte formațiuni politice şi care au înțeles că trebuie să se încheie această perioadă tristă de distrugere, ură şi divizare prin care România a trecut.

Azi România intră într-o perioadă de dezvoltare, de modernizare, o perioadă în care Guvernul va fi readus în slujba cetățeanului, o perioadă în care Guvernul va fi garantul tuturor drepturilor şi libertăților cetățenilor.

Bucuria Partidului National Liberal este, totuşi, limitată de presiunea responsabilității. România are nevoie să aibă în actul de guvernare corectitudine, cinste, competență, seriozitate şi proiecte raționale care să fie gândite strict în interesul cetățeanului iar asta este ceea ce PNL îşi doreşte şi poate să asigure.

Mâine, vineri, 11 Octombrie, Partidul Național Liberal va convoca întrunirea Biroului Politic Național al PNL, for statutar în care vom stabili mandatul cu care delegații PNL se vor prezenta în fața Preşedintelui României.

În cazul în care PNL va fi chemat să formeze noul Guvern, este foarte bine cunoscut faptul că propunerea PNL pentru funcția de premier va fi preşedintele PNL, domnul Ludovic Orban, aşa cum forurile statutare ale PNL au decis deja.

În ceea ce priveşte componența unui potențial, insist, POTENȚIAL viitor Guvern PNL, am certitudinea ca Partidul Național Liberal va avea un Guvern eficient şi suplu, format din aproximativ 16 ministere, iar pentru fiecare dintre ele PNL are capacitatea de a propune oameni competenți, profesionişti care să îşi asume responsabilitățile ce vor fi căzând pe umerii lor.

(cod mandatar 31190005)

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .