Preşedintele CJ Giurgiu îngrijorat în privinţa investiţiilor din anul 2020

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, s-a arătat recent îngrijorat de faptul că actualul guvern ar putea să nu mai finanţeze sau cofinanţeze o serie de proiecte de investiţii începute în anii anteriori sau planificate pentru anul 2020.

Aflat aproape de finalul primului său mandat de preşedinte al CJ, Marian Mina a făcut şi un foarte scurt bilanţ financiar al investiţiilor derulate în ultimii trei ani şi jumătate.

„Valoarea totală a proiectelor de investiţii pe judeţ, în perioada menţionată, a fost de 1.551.767.911 de lei. Aşadar, în doar 3 ani, au fost realizate investiţii în tot judeţul, în valoare de aproape 214 milioane de lei. Sunt în derulare investiţii în valoare de circa 860 de milioane şi altele contractate, de aproape 400 de milioane de lei.

Mă refer la bani de la Guvernul PSD prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală I şi II, fonduri pentru proiecte derulate prin Compania Naţională de Investiţii, proiecte cu fonduri europene şi fonduri proprii. Am avut şantiere deschise în toate comunele, lucrări pe drumuri judeţene şi comunale, şcoli modernizate, dispensare la fel, introducerea sistemelor de apă şi canal” susţine preşedintele Consiliului Judeţean Marian Mina.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .