CJ Giurgiu a făcut în anul 2019 investiţii fără precedent în Sănătatea giurgiuveană

La preluarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, afirma că „Sănătatea este un domeniu prioritar pentru mine şi echipa mea de la Consiliul Judeţean Giurgiu!”

Recent acesta a afirmat că s-a ţinut de cuvânt şi, împreună cu reprezentanţii conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Giurgiu, a reuşit să doteze unitatea medicală cu aparatură medicală de înaltă performanţă.

„Datorită sprijinului financiar acordat de Ministerul Sănătății, în 2019, și a cofinanțării asigurate de CJ Giurgiu, la Spital au fost furnizate echipamente performante pentru mai multe secţii. Astfel, pacienții Spitalului Județean vor putea beneficia de un act medical performant datorită resursei umane specializate și a aparaturii nou achiziționate, unele dintre echipamente fiind unice la nivel naţional.

Tratamentele stomatologice pot fi efectuate la cabinetul din incinta spitalului, care este dotat cu un scaun performant, iar secția ATI beneficiază de paturi noi moderne cu funcții controlate. De asemenea, un aparat de video-laringoscopie ultra modern a fost instalat în secția UPU a spitalului. Acesta va permite personalului medical să-și desfășoare activitatea în condiții de maximă siguranță pentru pacient și fără a fi afectat spațiul operator.

Un alt suces îl reprezintă, fără îndoială, achiziţionarea mamografului, echipament medical atât de necesar şi pe care am promis că îl vom avea şi noi, la Giurgiu!

Doresc să le mulțumesc colegilor din aparatul propriu, care, la rândul lor au o bună colaborare cu specialiştii din cadrul unității medicale, coordonați cu maximă eficiență de Mihaela Raţă, managerul SJU! Cu toţii, facem posibilă modernizarea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, aflat în plin proces de europenizare.”, a mai declarat Mina.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .