Premieră naţională la Giurgiu „e-Consultare” în judeţul Giurgiu

 Asociaţia Pro Democraţia (APD), împreună cu Primăria Giurgiu au lansat astăzi aplicați e-Participare, primul instrument digital din Romania de consultare publică, pe dispozitive mobile.

Începând din aceasta lună, deciziile de interes local și agenda publică a Primariei vor fi la îndemâna oricărui giurgiuvean, pe telefonul mobil! Asociația Pro Democrația și Primăria Municipiului Giurgiu invită giurgiuvenii să descarce aplicația eParticipare și să voteze soluții pentru două probleme de interes public cu impact semnificativ asupra locuitorilor orașului.

Asociația Pro Democrația pregătește soluții și pentru giurgiuvenii care vor să se implice activ în viața cetății. În curând, aceștia vor putea iniția ei înșiși consultări publice asupra problemelor care privesc comunitatea.

Acest eveniment face parte din proiectul „E-consultare publică în județul Giurgiu” implementat de Asociația Pro Democrația împreună cu partenerul de dezvoltare locală, Primăria Municipiului Giurgiu și este co-finanțat din Fondul Social European.

Aolicaşia consolidează capacitătea ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .